AZ ÉPÍTŐ KÖZÖSSÉG
„OKOSOTTHON”
VIP PROGRAMJA

Segítünk abban, hogy otthonod energiatakarékosabbá, komfortosabbá, egyszerűen és rendszerszinten üzemeltethetővé válhasson a család maximális kényelmének  és biztonságának érdekében!

MIÉRT ÉS HOGYAN LEHET „OKOS” AZ OTTHONOD?

MIRE JÓ, MENNYIBE KERÜL ÉS NEKED VALÓ-E AZ OKOSOTTHON?

Az okos órák, okos telefonok, okos kávégépek, okos reluxák és okos villanykapcsolók világában
könnyen beleeshetünk abba a csapdába, hogy azt gondoljuk, egy
intelligens otthon attól okos, hogy számtalan olyan eszközt tartalmaz,
amit a telefonunkról irányíthatunk.

 A valóságban egy okosotthon sokkal több ennél: a háttérben figyel, tanul a szokásainkból és elvégzi helyettünk a mindennapok számos ügyes-bajos dolgát anélkül, hogy erre figyelmeztetnünk kellene.

Mint egy láthatatlan társ, aki gondoskodik a kényelmünkről, abban a pillanatban, ahogy nekünk eszünkbe jut, mire van szükségünk.

Az utóbbi időben azt tapasztaltuk, hogy egyre többen érdeklődnek az „okos otthonok” iránt, de
– nem igazán tudják, hogyan is értelmezhetnék ezt a jól hangzó fogalmat a  saját házuk építése, felújítása kapcsán,
– nem tudják eldönteni, hogy érdemes-e ilyen rendszert beterveztetni a házukba (és ha igen, akkor milyen rendszert állítsanak össze),
– azt pedig végképp nem tudják, hogy a rengeteg reklámot olvasva, milyen úton induljanak el, ha információra, konkrét segítségre vágynak.

Összefogtunk hát Az építő közösségen belül működő Építem a házad Klub OKOSOTTHON szakmai partnereivel, hogy Az építő közösség tagjai kiemelt segítséget kaphassanak ebben a témában! 

Jelentkezz VIP Programunkra minden kötelezettségtől mentesen és partnereink bevezetnek az okos otthonok világába, egyben segítenek megtalálni a nektek ideális műszaki megoldásokat!

Mi történik a jelentkezést követően?

 

Elérhetőségedet megküldjük a VIP Programban részt vevő partnereinknek. Arra kértük őket, hogy keressenek meg téged és egy igazi VIP-ügyfélhez méltó segítséggel lássanak el a témában 🙂
Nem kell aggódnod, adataidat nem adják tovább harmadik félnek, több cég részvétele a partnerprogramban pedig azt igyekszik biztosítani, hogy tényleg választhass annak alapján, hogy melyik céggel működnél együtt a legszívesebben.

Mikor érdemes jelentkezned?

– ha még csak a tervezési fázisban vagytok és szeretnéd megismerni milyen okos megoldások állnak rendelkezésre manapság a piacon,

– ha érdekelnek a modern, okos, automatizálható megoldások, és szeretnéd megtudni ezek közül melyek jöhetnek szóba a ti házatoknál,

– ha a reklámszlogenek szintjén túl szeretnéd megtudni, mit is takar az „okosotthon” kifejezés,

– ha olyan cégeket keresel, amelyek elvégzi egy okosotthon tervezését és kivitelezését is,

– ha nem szeretnél várni a következő Tervcaféra, hogy egy, a témában otthonosan mozgó szakemberrel konzultálhass!

Ezt még mindenképpen olvasd el!

 

Ez most egy kísérleti program, amit azért találtunk ki, hogy még többet és még konkrétabban tudjunk segíteni nektek házépítési és házfelújítási terveitek megvalósításában.

Természetesen felelősséget nem tudunk vállalni partnereink munkájáért (de remélhetőleg az is komoly segítség, hogy nem ismeretlen cégek között kell kezdeni a keresgélést!), ezért ebben az esetben is fontos a türelmes és megfontolt kiválasztási folyamat. (Remélem ennek szakmai hátterében sokat segítenek Az építő közösség anyagai! 🙂 )

Mindenesetre mi is igyekszünk folyamatosan nyomon követni, mennyire vagytok elégedettek!

Azt mindenképpen tudnod kell, hogy partnereink különböző földrajzi lefedettséggel végzik munkájukat, a kérdőívben azért is kérjük el a beruházás színhelyét, hogy támpontot adjunk, mennyire reális a közös munka.

Partnereink a nekik átadott adatokat csak ennek a projektnek a keretében használhatják és harmadik félnek nem adhatják tovább.

Remélem tudunk segíteni abban, hogy minél többen ki tudjátok használni a mostani, ki tudja mikor visszatérő lehetőségeket, és ezek segítségével minél többen meg tudjátok valósítani okosotthonos álmaitokat! 🙂

Üdvözlettel,
Bodnár György
Az építő közösség alapítója