AZ ÉPÍTŐ KÖZÖSSÉG
NAPELEMES
VIP PROGRAMJA

Segítünk abban, hogy ki tudd használni az érkező különleges támogatási lehetőségeket és tényleg a neked optimális napelemes rendszer kerüljön a tetődre!

MIÉRT TARTOGAT KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉGEKET A MOSTANI IDŐSZAK AZOK SZÁMÁRA, AKIK NAPELEMEK SEGÍTSÉGÉVEL SZERETNÉNEK ENERGIAMEGTAKARÍTÁST AZ OTTHONUKBAN?

Egy nemsokára induló pályázat azok számára is lehetővé teszi napelemek telepítését, akik eddig anyagi okokból nem gondolhattak erre. Ingyen.
De:

– érdemes minél hamarabb nekiállni az előkészítésnek, mert bár a pályázat komoly keretösszeggel kecsegtet, de azért a források végesek;
– a támogatás megszerzéséhez sikeres pályázat szükséges, amelyhez nem árt szakmai segítség;
– mivel egy ilyen támogatott rendszer is magunknak épül, ezért fontos, hogy életvitelednek és jövőbeli elképzeléseidnek megfelelő napelemes rendszer valósuljon meg ebből az egyedülálló lehetőségből. (Nem lesz mód „javítani”.)

A jelenlegi feltételek azok számára is egyedülálló lehetőséget jelentenek, akik kedvezőbb anyagi helyzetük okán nem tudnak élni a különleges pályázattal.
De:

– az akár 50%-os állami támogatást lehetővé tevő felújítási támogatás már csak jövő év végéig vehető igénybe;
– a kedvezőbb szaldó elszámolásra már csak legkésőbb 2023 végéig lehet szerződni. 

Érdemes tehát minél hamarabb belefogni a tervek megvalósításába.
De csak kellő és átgondolt előkészítés után!

Összefogtunk Az építő közösségen belül működő Építem a házad Klub napelemes szakmai partnereivel, hogy Az építő közösség tagjai kiemelt segítséget kaphassanak napelemes terveik megvalósításához!

Ha szeretnél részt venni (minden kötelezettség nélkül!) most először kipróbált kezdeményezésünkben, akkor nincs más teendőd, mint az alábbi gombra kattintani.
Építem a házad Klub partnereink megkeresnek téged, hogy kiemelt figyelemmel segítsenek megtalálni a neked legideálisabb napelemes megoldást és a neked elérhető legkedvezőbb pénzügyi támogatást!  

eEzt még mindenképpen olvasd el!

Ez most egy kísérleti program, amit azért találtunk ki, hogy még többet és még konkrétabban tudjunk segíteni nektek felújítási terveitek megvalósításában.
Természetesen felelősséget nem tudunk vállalni partnereink munkájáért (de remélhetőleg az is komoly segítség, hogy nem ismeretlen cégek között kell kezdeni a keresgélést!), ezért ebben az esetben is fontos a türelmes és megfontolt kiválasztási folyamat. (Remélem ennek szakmai hátterében sokat segítenek Az építő közösség anyagai! 🙂 )
Mindenesetre mi is igyekszünk folyamatosan nyomon követni, mennyire vagytok elégedettek!

Azt mindenképpen tudnod kell, hogy partnereink különböző földrajzi lefedettséggel végzik munkájukat, a kérdőívben azért is kérjük el a beruházás színhelyét, hogy támpontot adjunk, mennyire reális a közös munka.

Partnereink a nekik átadott adatokat csak ennek a projektnek a keretében használhatják és harmadik félnek nem adhatják tovább.

Remélem tudunk segíteni abban, hogy minél többen ki tudjátok használni a mostani, ki tudja mikor visszatérő lehetőségeket, és ezek segítségével minél többen meg tudjátok valósítani napelemes álmaitokat! 🙂

Üdvözlettel
Bodnár György
Az építő közösség alapítója