Milliókat érő

tudás házépítőknek!

Hogyan építs modern, energiatakarékos házat, ablakon kidobott pénz nélkül, úgy, hogy az egészséged és a családi béke is megmaradjon?

AJÁNDÉK DUPLALEMEZES DVD-VEL!

Szerezd meg egyszerre a tervszerű, átgondolt építkezésről az „Építem a házam” könyvsorozatba összegyűjtött teljes tudásanyagot –  25% kedvezménnyel!

Összeszedtünk minden tudnivalót és információt egy helyre, hogy ne kelljen hónapokig reménytelenül kutatnod a neten!

egyedülálló kedvezmény

100% garancia

Beleolvasási lehetőség

„Ha hamarabb írom meg, akkor ma már én is másként építkeznék…”

13 évvel ezelőtt mi is építkeztünk. Akkoriban az egyik legnagyobb magyarországi építőanyag-gyártó cég kereskedelmi vezetőjeként dolgoztam, így az átlaghoz képest nagyon sok segítségre számíthattam. Mégis úgy éreztem, hogy valahogy fel kellene készülni az építkezésre (nem vagyok építész), hogy meg tudjam fogalmazni az igényeimet, hogy szót tudjak érteni az építési szakemberekkel, hogy felelős döntéseket tudjak hozni.
Olyan könyveket kerestem, melyekből laikusként is válaszokat kapok a legfontosabb kérdéseimre, amelyek segítségével át tudom látni az építkezés igencsak bonyolult folyamatát, amelyekben lényegre törően, közérthető formában van összefoglalva mindaz, amire az építkezés során szükségem lehet.
Nem találtam ilyen könyvet, így amikor kikerültem a multis világból, úgy döntöttem, hogy megírom!

Ma már látom, hogy ha ezeket a könyveket 13 évvel ezelőtt írom, a mi házunk is sok mindenben másként nézne ki.
Annak viszont nagyon örülök, hogy az utóbbi 9 évben már több kétezer építkezőnek tudtam segíteni abban, hogy ők viszont átgondoltabban, nyugodtabban, költséghatékonyabban tudjanak építkezni!

Bodnár György, Az építő közösség alapítója, az Építem a házam könyvek szerzője

Milyen nehézségek, milyen veszélyek leselkednek azokra, akik manapság házépítésre, házfelújításra adják a fejüket?

Tapasztalatlanság

Amire valaki végére ér az építkezésnek, már rengeteg tudással és tapasztalattal bír. Sajnos mindezekre igazán az építkezés elején lett volna szüksége…

Hibás tapasztalat

Az sem sokkal kedvezőbb, ha valaki már építkezett sok évvel ezelőtt. Egy mai ház annyira más, hogy ha valaki az akkori tudását és tapasztalatát próbálja ma felhasználni, sokszor több kárt fog okozni, mint amennyi haszna lesz belőle.

Átláthatatlanság

Egy mai ház annyira bonyolult szerkezet, hogy – kis túlzással – minden mindennel összefügg benne. A szerkezetet, a gépészetet, a villamosságot, a lakberendezést egy egységes egészként kell(ene) kezelni, amire sokszor még a szakemberek sem képesek.

Kevés a jó és tisztességes szakember

Magyarországon néhány éve közel 40 000 cég nevében szerepelt valamiképpen az „építőipar” szó.
Hogyan lehet ekkora tömegből választani? És egyáltalán hogyan ítéljük meg azt, hogy valaki jó, tisztességes szakember-e?

Nem beszéljük a szakzsargont

Nem csak kiválasztani nehéz a jó építési szakembereket, hanem később szót is kell érteni velük.
Ehhez bizonyos alapismeretekre van szükség az építkezések világából, hiszen meg kell tudni fogalmaznunk (egyértelműen!) az elvárásainkat, és meg kell értsük azt, hogy ők mit javasolnak nekünk megoldási lehetőségekként. A mai szakemberhiányos időkben arra ne számítsunk, hogy lesz idő arra, hogy a szakemberek mindent elmagyarázzanak.

Meg kell tudnunk ítélni, hogy mi a jó

Hogyan fogjuk tudni ellenőrizni a nálunk folyó munkát, ha nem értünk hozzá? És ha nem ellenőrzünk, akkor mire fizetünk?

Az időnk véges

Ma az interneten gyakorlatilag bárminek utána lehet nézni, bármilyen tudás elérhető. Csak éppen iszonyatosan sok idő mindennek a felderítése. Az már csak hab a tortán, hogy az egymásnak ellentmondó információk között rendet is kellene tenni – ez pedig szintén nem kevés energiát emészt fel. (Miközben inkább a pénzt kellene megkeresni az építkezéshez…)

Nincsenek tuti tippek

Bár az építkezésben természetesen segítenek az építési szakemberek, de mivel mi vagyunk a beruházók, így a fontos döntéseket nekünk kell meghozni. Elvégre a mi pénzünkről van szó, és a mi jövendő otthonunkról. Helyzetünket nehezíti, hogy bármennyire is szeretnénk, az építkezés világában sincsenek tuti, mindenkire érvényes tippek. A szóba jöhető alternatívák közül nekünk, megbízóknak kell választani – és ehhez bizony egy alaptudásra szükség van.

Nincs segítség

A legtöbb európai országgal ellentétben idehaza az építkezők érdekeit nem védi semmi és senki. Mindenki magára van utalva: vagy megvédi saját érdekeit az építkezés alatt, vagy ezt helyette senki nem teszi meg.

Nem csoda, ha környezetük – hozzáállástól függően – szánalommal, aggódással, vagy éppen kárörömmel tekint az építkezést tervezőkre.

Vajon lehet a mai Magyarországon jó házat építeni ablakon kidobott pénz nélkül vagy reménytelen vállalkozás?

A válasz: Igen! Viszont nem megy csak úgy magától… Szükséged lesz egy ALAPTUDÁSRA!

Az „Építem a házam” könyvek az első lépést jelentik az átgondolt és sikeres építkezés felé!

Azzal az ALAPTUDÁSSAL ruháznak fel, ami nélkülözhetetlen:

  • a megfelelő szakemberek megtalálásához,
  • a megfelelő anyagok és technológiák kiválasztásához,
  • a kivitelezési folyamat szemmel tartásához.

„A tapasztalatom mind a három könyv esetében ugyanaz: maximálisan elégedett vagyok, mert teljes egészében a magyar viszonyokat veszik figyelembe, laikusként is érthetőek, ugyanakkor szakmai alapokon nyugszanak és gyakorlati példákon keresztül illusztrálnak. Úgy érzem, hogy leendő építtetőként megtaláltam a kérdéseimre a válaszokat, illetve már tudom, hogy a melyek azok a kérdések, kritikus pontok, amiket mindenképp tisztázni kell a végleges döntések meghozatala előtt. A kötetek eligazítottak az építőipar, a felhasznált anyagok, a különböző szerkezetek, rendszerek útvesztőjében, egyértelműen felsorolva az előnyöket és hátrányokat, a lehetséges hibapontokat. E kötetek segítségével lehetőséget kaptam, hogy tudatosan, költséghatékonyan, maximálisan a saját igényeinknek megfelelően, minőségi alapanyagokból és kivitelezésben készült épületben élhessünk.”

– Bányai Adrienn

„Az Építem a házam kötetei letehetetlenül izgalmasak, többször is elolvastam őket. Én szakmám szerint hentes vagyok, ami nem is lehetne távolabb az építkezéstől, de még én is megértettem a leírtakat, és rengeteget tanultam. Mindenkinek ajánlom, hogy még időben forgassa ezeket a könyveket, hogy ne sírjon, hanem nevessen az építkezés után…”

– Korcsok Csaba

„Mikor nekivágtunk a házunk tervezésének, megpróbáltam alaposan felkészülni, és tucatnyi könyvet vásároltam meg. Sajnos sok már elavult információkat tartalmazott, vagy az építkezés csak egy-egy szűk szeletére terjedt ki. Az Építem a házam könyvsorozat tényleg hiánypótló, de nem csak azért hasznos, mert összegyűjtve tartalmazza az építkezéshez szükséges aktuális ismeretek széles körét (gyakorlati példákkal kiegészítve), hanem mert logikusan és rendszerezetten, érthetően mutatja be az információkat, elmagyarázva az okokat és összefüggéseket.
Számomra utólag ez bizonyult a legfontosabbnak: egy építkezés során rengeteg – az általam előzetesen vártnál sokkal több – döntést kell meghozni, a könyvsorozat pedig annak megértésében segített a legtöbbet, hogy az egyes döntések mennyire fontosak és miért, hogyan hatnak egymásra.”

– Marcinkovics Rezső

Mitől lesz könnyebb (és eredményesebb) építkezni az Építem a házam könyvek adta tudás birtokában?

Rengeteg időt takarítasz meg, amit hasznosabb dolgokra fordíthatsz

Nem azzal kell töltened az idődet, hogy temérdek kulcsszóra és kifejezésre keresgélsz a neten. (Csak a „hőszivattyú” keresést beütve több mint 351 000 találat ugrik fel – magyar nyelven…)
Az így felszabaduló időt fontosabb dolgokra fordíthatod: pénzkeresésre, a megfelelő szakemberek megtalálására – vagy egyszerűen csak a családodra, barátaidra!

Rendszerezett és ellenőrzött információkat kapsz

Nem kell azzal foglalkoznod, hogy rendet teszel a sokféle, gyakran egymásnak is ellentmondó információk között. (Egyébként is, mi alapján rendszereznéd az információkat? Hiszen éppen most akarod összegyűjteni ehhez a tudást!)
Ezzel sok bosszúságtól és idegeskedéstől kíméled meg magadat – aminek a környezeted is örülni fog!

Ki fogod tudni választani a jó, megbízható szakembereket

A megszerzett tudás alapján magabiztosabban fogsz tudni szakembereket választani, hiszen egy-egy rákérdezéssel ki fogod tudni szűrni közülük azokat, akiknek csak a szája nagy. (A felkészült építkezők eleve elriasztják a kóklereket. Többen mesélték már, hogy amikor egy-egy tárgyaláson elővették az Építem a házam könyveket, egyből másként néztek rájuk a szakemberek!)
Ugye te is szeretnéd, ha egyenrangú félként kezelnének az építési szakemberek?

Egy csomó, feleslegesen kiadott pénzt spórolsz meg!

A megszerzett tudás birtokában, az összefüggéseket átlátva megfontoltabb döntéseket fogsz tudni hozni, nem fogsz elveszni a részletekben.
Soha ne feledd, hogy egy építkezésen a legkisebb döntés tétje is százezres nagyságrendű!
Ha csak egyetlen(!!) olyan ábrát, gondolatot, jótanácsot találsz az Építem a házam könyvekben, amire nem gondoltál volna, amitől jobb döntést hozol, már akkor is a teljes könyvsorozat árának többszörösét kerested vissza!

Bármikor kéznél lesz a segítség

Az Építem a házam könyveket bármikor előveheted megbeszélés közben (akár a tervezéskor, akár a kivitelezési szakaszban), az építési helyszínen egy tisztázandó kérdés kapcsán, vagy éppen otthon, egy-egy fontosabb döntés előkészítése során.
Ha más nem, a benne szereplő ábrák segíteni fognak abban, hogy könnyebben egy nyelven beszélj az építési szakemberekkel.

Ellenőrzött információkhoz jutsz

Szakemberek szerint az internetes fórumokon megjelenő tanácsok, „bölcsességek” legalább 20-30%-a jószándékú(?) félrevezetés. A netes honlapokon rengeteg a félrevezető információ, de még a komoly információk jelentős része is féligazság.
Az Építem a házam könyvekben szakmailag ellenőrzött tudást találsz. (Minden egyes témakört 2-3 szakember ellenőriz az adott szakterületről.) Ráadásul mindig megpróbáljuk megmutatni a teljes képet, azaz azt is, hogy egyes előnyökért milyen árat kell fizetni. (Ez utóbbiak szoktak kimaradni a prospektusokból…)

A lényeget fogod látni és az összefüggéseket

Nem kell megijedni, az Építem a házam könyvekben csak mutatóba vannak bonyolult és részletes műszaki csomópontok. Egyszerű szemléltető ábrákkal és amennyire lehet olvasmányos szövegezéssel az alapokat szeretnénk megismertetni veled. Ez éppen elegendő lesz ahhoz, hogy szót érts a mesterekkel. A részleteket pedig nyugodtan bízd rá arra, akinek ez a szakmája.
Visszajelzések alapján az Építem a házam könyvek 75-80%-át az is megérti és élvezi, akinek a matematika és a fizika nem tartozott a kedvencei közé!

A család közösen készülhet az építkezésre

Egy családi ház építése vagy felújítása – nevéből is adódóan – a család minden tagját érinti!
Az Építem a házam könyvek remekül segítik a közös gondolkodást, a közös ötletelést, a közös nyelvezet kialakítását – de azt is, hogy mindenki meg tudja fogalmazni még idejében a saját egyéni elvárásait.

Egy nyelvet beszélhetsz a mesteremberekkel

Nem lesz többé érthetetlen az építési szakemberek használta nyelv, így könnyebben megérted, hogy miről is beszélnek, mit is javasolnak neked. Nem kell folyamatosan visszakérdezned, vagy éppen úgy tenned, mintha mindent értenél – pedig nem is…
Talán mondani sem kell, a közös nyelv jócskán megnöveli a közös munka hatékonyságát is!
Mennyivel könnyebb például megmutatni a könyvben, mire is gondolsz, mi az elvárásod, mintha mindezt neked kellene kitalálni és/vagy megrajzolni!

A lehető legjobb ár-érték aránnyal építkezhetsz, arra költve, ami igazán fontos

Építkezni nem olcsó mulatság, szeretnénk, ha befektetett pénzünk a lehető legjobban hasznosulna. Megmutatjuk, hogy melyek a sikeres házépítés és házfelújítás kulcsterületei, ahonnan nem érdemes kispórolni a pénzt, és azt is, hogy miként tudsz akár több lépcsőben építkezni!
A megszerzett tudás birtokában sokkal megfontoltabban tudod majd optimalizálni az építési költségeket a későbbi üzemeltetési költségek fényében, anélkül, hogy lemondanál a kellemes lakóérzetről!

Rengeteg hasznos tanácsot, tippet, gondolatot kapsz!

“Ha ezt hamarabb tudtuk volna…”
“Ha ez korábban eszünkbe jutott volna…”
Gyakori felsóhajtások az építkezés vége felé. Egy építkezés annyira bonyolult, hogy nehéz mindenre gondolni.
Ha egy-egy tipp, ötlet idejében eljut hozzád az Építem a könyveken keresztül, azzal százezreket, milliókat spórolhatsz – és még jobban is fogjátok érezni magatokat a jövendő otthonotokban.

Környezetbarát és energiatakrékos házat építhetsz

Az Építem a házam könyvekben részletesen bemutatjuk, mitől és hogyan lesz környezetbarát és energiatakarékos (azaz XXI. századi) jövendő otthonod –  nem csak a szlogenek szintjén!
Beavatunk a legújabb energiahatékonysági elvárások titkaiba, és megmutatjuk, hogy melyek az egyes szerkezeti elemeknél a legújabb trendek.
Ezen tudás birtokában olyan házat építhetsz magadnak, amely  értékálló, és hosszú évekig nem szorul megújításra!

A szerző

Bodnár György

Bodnár György vagyok, Az építő közösség létrehozója, az Építem a házam könyvsorozat írója.

Az építő közösségben immáron 10 éve segítünk a házépítőknek, házfelújítóknak abban, hogy felkészülten vágjanak bele életük „Nagy Kalandjába”. Azon dolgozunk, hogy tényleg álmaik otthonát hozzák létre, és közben minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.

Munkám során számtalanszor tapasztaltam egy építkezés lehetséges buktatóit, és évről évre segítem klubtagjainkat és ügyfeleimet, hogy ezeket ki tudják kerülni. Népszerű rendezvényeink között szerepel a kötetlen konzultációs lehetőséget kínáló „Tervcafé”, és a szakemberajánlást előkészítő „Építem a házad Klub”. Ezen felül az utóbbi években jó fogadtatásban részesültek az őszi Edzőtáboraink, amikor egy nagyobb helyszínen egy napba sűrítve próbálunk minél több hasznos információt átadni a jövendő építkezőknek.

„Ezúton is szeretnék gratulálni a könyvhöz – egyszerűen fantasztikus. Kötelező házi olvasmány kellene legyen mindenkinek,akinek csak megfordul a fejében, hogy egyszer talán saját családi házat szeretne. Minden elismerésem, hogy nagyon sok olyan buktatót említ a könyvben, ami sok ember fejében meg sem fordul: csak egy-egy ilyenért is érdemes a könyvet elolvasni! (Sajnos néhányat a saját bőrömön tapasztaltam. Sok pénzt ért volna, ha ezt 10 évvel ezelőtt már olvasom.)”

– Forray Zsolt

Mi mindenről olvashatsz az Építem a házam könyvekben?

Az Építem a házam 1. kötete az építkezés előkészítéséről szól.
Mi mindent kell megtanulni, megérteni, átgondolni, elintézni és eldönteni a tervezés időszakában?
Hogyan válasszunk építési telket?
Milyenek a jó háztervek?
Mitől tekinthető energiatakarékosnak ma egy ház?
Melyek lépten-nyomon használt építkezési szakkifejezések – és ami még fontosabb: mi ezek valódi tartalma és valódi jelentősége?

A könyv teljes tartalomjegyzékét ide kattintva tudod megnézni!

Az Építem a házam 2. kötetében olyan témákról esik szó, melyek kritikusak a későbbi kivitelezés és a nyugodt bentlakás szempontjából.
Az alap (és esetleg a pince) olyan épületszerkezet, melynek hibáit a későbbiekben szinte reménytelen javítani (vagy csak aranyáron).
A falszerkezet is életre szóló döntés, ami ráadásul valamiképpen megszabja az egész ház “filozófiáját” is.
Melyek az alapozás (és ezen belül kiemelten a vízszigetelés) kulcskérdései?
Milyen falszerkezetek léteznek, és mi ezek a között a különbség?
Mi alapján válasszunk szigetelést?
Milyen homlokzati megoldások léteznek, és mi ezek között az érdemi különbség?

A könyv teljes tartalomjegyzékét ide kattintva tudod átnézni!

Az Építem a házam 3. kötete három fontos témát jár körbe részletesen.
A nyílászárók egy mai modern ház talán legizgalmasabb (és egyik legdrágább…) alkotóelemei. Sok, egymásnak ellentmondó elvárásnak kell megfelelniük, és döntő befolyással bírnak arra, mennyire lesz energiatakarékos jövendő otthonunk.
Hogyan találjuk meg a legjobb ár-érték arányú megoldásokat, és melyek azok a hibák, melyeket mindenképpen kerüljünk el?
Az árnyékolástechnika jelentőségét az egyre melegebb nyarak adják, ráadásul ezen a téren is sokkal bőségesebb a választék, mint előre gondolnánk.
A könyv utolsó része a födémekkel, a padlószerkezetekkel, és azok szigetelésével foglalkozik. Egy olyan terület, amire többnyire kevesebb energia jut, pedig az erről szóló döntések kihatása is egy életre szól. Mutatjuk a döntésekhez szükséges tudnivalókat!

A könyv teljes tartalomjegyzékét ide kattintva tudod megnézni!

Az Építem a házam 4. kötete már az építkezés utolsó szakaszával foglalkozik, bár az első részében még a térrendezéshez, a térkialakításhoz szükséges információkat foglaljuk össze.
Hogyan lehet összeegyeztetni a szépséget és a praktikumot olyan szerkezeteknél, mit a padló és a fal?
Melyek a befejező munkák (burkolás, festés, tapétázás) legfontosabb tudnivalói?
Mi a különbség a különböző burkolatok, a különböző festékek, a különböző tapéták között?

A könyv teljes tartalomjegyzékét ide kattintva tudod áttanulmányozni!

Az Építem a házam legújabb, 5.2. kötete a ház gépészetével foglalkozik: fűtéssel, melegvíz-készítéssel, hűtéssel és szellőztetéssel.
Hogyan találjuk meg az optimális fűtési rendszert? Melyek a választás szempontjai?
Hogyan hozzuk összhangba a különböző gépészeti berendezéseket – egymással és a ház szerkezetével? (Ha erre nem figyelünk, garantáltan milliókat fogunk feleslegesen kidobni az ablakon!)
A két részesre tervezett 5. kötete 5.2. kötetében napjaink legizgalmasabb, legtöbb vitát kiváltó területeit vesszük alaposan szemügyre: az elektromos fűtéseket, a hőszivattyúkat, a légkondicionálókat és a gépi szellőztetőket.

“Amikor „érett” a családiház-építés gondolata, egyre többet nézelődtem a témában az Interneten és hamar rátaláltam az Építem a házam könyvsorozatra. Bevallom, először sokalltam az árát, azonban amikor ténylegesen az építkezés útjára léptünk (ami esetünkben egy kockaház komplex felújítását-újjáépítését jelenti) a következőképp győztem meg magamat a vásárlásról: Valószínűleg találok legalább egy olyan tanácsot a könyvben, amelyet megfogadva meg is spórolom azt, amibe került. Azt hiszem ez teljesült is, de még inkább hozzájárultak az olvasottak, hogy a mindennapoknak megfelelőbb, minőségibb eredmény szülessen majd végül. A könyv stílusa, szerkesztése  szinte feledteti, hogy szakkönyvet olvas az ember, még olyanok is élvezettel olvashatják, akik konkrét cél nélkül csak érdeklődnek a mai (családi ház) építőipar iránt.”

– Pethes Péter

„Amikor az interneten rábukkantam a könyvre, a következő mondatot találtam: “Az Építem a házam című könyvsorozat „a házépítők-bibliája”, amilyen még nem létezett Magyarországon”

Ez a mondat számomra Magyarországon kicsit hiteltelen, és csak egy üres reklámszövegnek gondoltam. Aztán megnéztem a könyv árát is. Már épp bezárni készültem az oldalt, amikor átfutott rajtam: De mi van, ha mégis kapok olyan tippeket a könyvből, amivel jobbá, élhetőbbé, vagy gazdaságosabbá tehetem a majdan felépítendő házamat? Mi van, ha csak egy olyan apróságra felhívja a könyv a figyelmemet, amire egy laikus nem is gondol, de a valóságban sokkal nagyobb jelentősége van? Mi van, ha csak egy olyan hibát sikerül a könyv által kiküszöbölni, amibe egyébként belefutnék? Ebben az esetben az ára jelentéktelen!

Most, hogy elolvastam a könyvet, azt kell mondjam, hogy megérte! És azt is tudom, hogy még sokszor le fogom venni a polcról, hogy belelapozzak feleleveníteni néhány dolgot!”

– Szécsényi Krisztián

Hogyan használd a könyveket az építkezéshez?

Az 1. kötetet minél hamarabb olvasd el az elejétől a végéig! Ebben alapvetően fontos információk és jótanácsok vannak az építkezés első szakaszához, amiket ha nem veszel figyelembe, ha megfeledkezel róluk, akkor már itt, az első lépésnél veszélybe kerül az egész építkezés sikere!

Legjobb, ha már a telekválasztás előtt elolvasod, de a tervező kiválasztása előtt mindenképpen. Minél előbb, annál jobb!

A többi kötetet először csak átfutni érdemes, hogy képet kapj arról a gondolkodásmódról, amivel sikerre lehet vinni egy építkezést. Elsőre nem érdemes elmélyedni a részletekben, de már ekkor érdemes látni, hogy mire kell majd különösen odafigyelni az építkezés egyes szakaszaiban.

Időtálló, exkluzív megjelenésű könyvek, A4-es formátumban, színes nyomással, egyenként átlagosan 240 oldal terjedelemmel, rengeteg magyarázó fotóval és ábrával. A könyvek értéke egyenként 9 490 Ft, illetve 9 990 Ft.

Később, a kivitelés során érdemes ugyanígy eljárni a többi szakemberrel közös munka során is.

A fontos döntések előtt, egy-egy konzultációt megelőzően érdemes újra elővenni az adott témáról szóló részeket, és felidézni az összefüggéseket.

Ha vége az építkezésnek, a könyvek akkor is könyvespolcod ékéül fognak szolgálni (nagyon szépek 🙂 ). Kölcsönadhatod barátaidnak (nagyon hálásak lesznek érte!), de jól jöhetnek egy későbbi felújítás, továbbfejlesztés esetén is!

Soha ne felejtsd el, hogy az építkezés során neked kell elvárásokat támasztani. Ha ezt nem teszed meg, akkor már csak a szerencsén fog múlni, hogy mit kapsz!

Mit kapsz a könyvek megvásárlásával?

N

Minden szükséges tudás és információ egy helyre gyűjtve, és rendszerezve

N

Ellenőrzött információk, nem csak féligazságok

N

Közérthető, olvasmányos nyelvezet, előzetes szaktudás nélkül is követhető

N

Időtálló, exkluzív megjelenésű könyvek, A4-es formátumban, színes nyomással, egyenként átlagosan 240 oldal terjedelemmel, rengeteg magyarázó fotóval és ábrával. A könyvek értéke egyenként 9 490 Ft, illetve 9 990 Ft

N

Elégedettségi garancia

Mi az ajándékom?

A könyvcsomag mellé ajándékba kapod az „Amit az energiatakarékos építésről és felújításról tudni kell” című duplalemezes DVD-ből készült videócsomagot!

Ez a 2013-as egész napos Építkezők Edzőtábora rendezvényünk összes előadását tartalmazza!
– A sikeres építkezés titka
– Zöld Otthont mindenkinek!
– De honnan lesz rá pénz?
– Minden, amit a ház hőszigeteléséről tundi érdemes
– Termikus burok az épületeken
– Amire a homlokzati hőszigetelésnél figyelni érdemes
– Hogyan találjunk rá a jó szakemberekre?
– Nyílászáró-csere
– Szabályozható árnyékolás az energiatakarékos tervezésben
– A szellőztetés jelentősége
– Luxus-e a napenergia-hasznosítás?
– Fűtési módok a XXI. századi házban

A csomag értéke 4 990 Ft

A videócsomagot elektronikus formában küldjük meg neked, egy, a számodra létrehozott személyes könyvtárban férhetsz majd hozzá. (A könyvtár eléréséhez internetkapcsolat szükséges.)

 

Ne vegyél zsákbamacskát! Olvass bele!

Olvass bele minden kötelezettség nélkül az Építem a házam 2. kötetébe, hogy lássad, mire számíthatsz!

Elégedettségi garancia

Nem kockáztatsz semmit!

Amennyiben úgy érzed, hogy az Építem a házam könyvsorozat nem jelent számotokra akkora értéket, mint vártad, ha nem lettél tőle felkészültebb építkező, akkor csak küldd vissza nekünk a könyveket, és mi kérdés nélkül visszatérítjük a vételárat!

Ha most arra gondolsz, hogy…

… igen, de 40 000 Ft nagyon sok pénz öt könyvért…

… akkor egyrészt igazat kell adnom neked. Ennyi pénzért komoly művészeti albumokat lehet kapni a könyvesboltban. (Bár meg fogod látni, hogy az Építem a házam könyvek is gyönyörű kiállítású, nagyon szép könyvek! 🙂 )
Gondolj azonban mindig arra, hogy egy építkezés során egyetlen hasznosítható jótanács, egyetlen felismert hiba több tízezer, de inkább több százezer forintos pénzmegtakarítást jelenthet!
Vagy gondolj arra, hogy mi minden hasznosabbra lehetne fordítani azt az időt, amit az Interneten történő végtelen keresésre fordítasz?!

… igen, de minek ezért pénzt kiadni, ma már minden információ a neten is megtalálható…

… ez igaz, DE!

Az iszonyatos mennyiségű információ fellelése és elolvasása önmagában is rengeteg időt igényel (amit a családdal, vagy éppen az építkezéshez szükséges pénz keresésével is eltölthetnél…), a megtalált információk rendszerezéséhez, igazságtartalmuk megítéléséhez viszont éppen hogy egyfajta alaptudásra lenne szükség. A kör bezárult.
Az Építem a házam könyvekben rendszerezett, az összefüggéseket is bemutató, szakmailag ellenőrzött tudást kapsz!

… igen, de a nyomtatott könyvekben levő információk hamar elavulnak…

… az Építem a házam könyvekben elsősorban alapelveket osztunk meg – melyek igazak lesznek holnap is. Ezeknek az alapelveknek, alapösszefüggéseknek a birtokában már te magad is képes leszel egy-egy újdonság megítélésére.
Az aktualitásokat (melyek leginkább a támogatásokhoz, szabályozásokhoz kötődnek) Az építő közösség blogbejegyzéseiben próbálom naprakészen megosztani – immáron veletek is.

… igen, de miért higgyek éppen ezeknek az embereknek?…

… közel húsz éven keresztül dolgoztam vezető hazai építőanyag-gyártó cégek vezetőjeként, így volt szerencsém(?) látni azt, hogy miért és hogyan csúszik félre a magyar építkezések kétségbeejtően nagy része.
Ezeket a tapasztalatokat ötvöztem saját építkezésem (szintén nem elhanyagolható mennyiségű…) tapasztalatával.
Szerzőtársam, Tóth Balázs építészmérnök, a szakma egyik legelismertebb előadója az építési konferenciákon – több évtizedes szakmai múlttal a háta mögött.
Végül, de nem utolsó sorban, Az építő közösség tíz év alatt már több ezer építkezőnek segített, az Építem a házam könyvsorozat már az ötödik köteténél jár, az 1. és 2. kötet pedig már túl van a 3. kiadásán is! (A 3. és 4. kötetek a 2. kiadásnál járnak.)

… igen, érdekel, de óvatos vagyok, először megnéznék egyetlen kötetet!…

… ennek semmi akadálya! Kínálatunkban egyedileg, és változatos csomagokban is hozzáférhetsz az Építem a házam könyvekhez! Csak kattints ide, és nézd meg a különböző opciókat!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok fizetni?

1. Bankkártyával, az OTP Simple biztonságos oldalán keresztül. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb fizetési mód.

2. Banki átutalással. A rendelés után egy díjbekérőt kapsz, amelyen szerepelnek az átutaláshoz szükséges adatok.
Ennél a fizetési módnál jutsz hozzá a leghosszabb átfutási idővel a csomaghoz.

3. A csomag kézhez vételekor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával.
Az utánvétes fizetéshez tartozó szállítás gyors, de ennek van a legnagoybb költsége.

Mi történik a vásárlás után?

A könyvek kiszállítását logisztikai partnerünk, a Webshop Iroda Kft. végzi.
A beérkezett megrendeléseket nekik továbbítjuk – bankkártyás fizetés és utánvétes megrendelés esetén azonnal, előreutalás esetén azt követően, hogy az utalás megérkezetett a bankszámlánkra.
A kiszállítás várható átfuatása 2-3 munkanap.

Amennyiben a személyes átvételt választod, akkor az átvételről telefonon egyeztetünk veled.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal megkapod a hiteles elektronikus számládat, átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezését követően.
Ezekben az esetekben a számla kiállítója a TÉT  Consulting Kft., a könyvek kiadója.

Utánvétes megrendelés esetén (mivel ilyenkor a teljes logisztikai folyamatot ők végzik) a számlát a Webshop Iroda Kft. állítja ki és a futártól kapod kézhez.

A kiszállítást a GLS Futárszolgálat végzi, annak időpontjáról és részléeteiről a futár előzetesen egyeztet veled.

Ha bármilyen kérdésed, kérésed adódna, hívj bizalommal a 30/9820-797-es telefonszámon, vagy írj nekem emailt a bodnargy@epitemahazam.hu címre!

Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) ide kattintva, új Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tudod elolvasni.

Hol van lehetőség személyes átvételre?

Budapesten a kispesti KÖKI mellett vagy Gödöllőn.

Vedd figyelembe, hogy mi nem vagyunk profi könyvkiadók, ezért ennek lehetőségét mindig egyedileg, telefonon egyeztetjük le. 

A helyszínen csak készpénzben tudsz fizetni, vagy lehetőség van előzetesen díjbekérő alapján is fizetni, ekkor egyaránt választhatod az átutalásos vagy bankkártyás fizetést.

Van elégedettségi garancia?

Igen. A célom, hogy a lehető legjobb és leggyakorlatiasabb tudást kaphasd meg. Bíztosíthatlak róla, hogy a könyvekben rejlő információk segítségével rengeteg pénzt és idegeskedést fogsz tudni megspórolni. Ha azonban azt mondod, hogy mégsem segítettek a könyvek, nem tudtad hasznosítani az oldalakon leírt tudást, visszautalom neked a pénzt. Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot a könyvek kézhez vételétől számított 30 napon belül.

Meg tudom-e vásárolni a könyvcsomagot könyvesboltokban?

Nem, erre jelenleg nincs lehetőséged.
Az Építem a házam könyvcsomagok csak Az építő közösség internetes felületein férhetők hozzá.

Így viszont később információkat tudunk neked küldeni egyéb, az építkezőket, felújítókat érintő hírekről, rendezvényeinkről, videóinkról és más segítő anyagainkról.

 

Hogyan kapom kézhez az ajándék DVD-t?

Mivel a visszajelzések alapján egyre kevesebben rendelkeznek DVD-lejátszóval, ezért néhány év óta az ajándék videókat elektronikus formában juttatjuk el hozzád.

A videócsomaghoz egy személyes könyvtárban férhetsz hozzá bármikor és bárhonnan (az eléréshez internet-kapcsoalt szükséges).
A személyes könyvtár elérhetőségét a könyvek kiküldését követően küldjük meg neked emailben.
(Ha később bármilyen elektronikus terméket vásárolsz tőlünk, akkor ezt is ebben a könyvtárban tudod majd megnézni.)

Maradt még kérdésed? Írj nekem bátran a bodnargy@epitemahazam.hu-ra