Az első házunkat az ellenségünknek építjük?
FELEJTSD EL!

MINDEN ESZKÖZT A KEZEDBE ADUNK, HOGY ELŐZETES TAPASZTALAT  NÉLKÜL IS SIKERES ÉPÍTKEZŐ LEHESS! 

 • Személyes konzultáció, hogy már a kezdő lépéseknél se hibázzatok
 • Egy Magyarországon egyedülálló könyvsorozat, melyben minden információ egy helyen és rendszerezve megtalálható, amire az építkezés előkészítéséhez és lebonyolításához szükségetek van.
 • Egy havonta megrendezésre kerülő különleges rendezvény, ahol mindenki azon dolgozik, hogy ti minél jobb háztervekkel vágjatok bele a kivitelezésbe.
 • Segítség a szakember-választáshoz.
 • És még négy ajándék, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy akár már első építkezésetek is minél sikeresebb és minél nyugodtabb legyen – miközben a lehető legkevesebb pénzt dobjátok ki felesleges dolgokra az ablakon!

Magyarországon egyedülálló független fórum a házépítők, házfelújítók szakmai támogatására!

 • Nem kell heteken, hónapokon át bújni az Internetet, kétségbeesve próbálva rendet tenni a hatalmas mennyiségű, sokszor egymásnak ellentmondó információ között.
 • Nem kell félve, kisebbrendűségi érzésekkel telve leülni tárgyalni az építési szakemberekkel, mesteremberekkel.
 • Nem kell attól félni, hogy valamiről megfeledkeztek, és ennek később súlyos százezres, milliós tételekkel járó következményei lesznek.
 • Nem kell attól félni, hogy a tapasztalatlanság miatt minden egyes jelentős döntés megterhelő stresszhelyzetet jelent a család számára.

Az első gondolat megszületésétől kezdve a tervezésen és a
kivitelezésen át egészen az üzemeltetésig segítünk abban,
hogy akár már az első házépítésetek sikertörténet legyen!

A HÁZÉPÍTÉS, HÁZFELÚJÍTÁS LEGNAGYOBB CSAPDÁI

Csapda#1: Az építkezés végére minden építkező már rengeteg tudással és tapasztalattal lesz gazdagabb – de akkor már késő. Egy építkezésen a legfontosabb döntéseket az építkezés elején kell meghozni. akkor, amikor a legkevesebb a tudás, a tapasztalat…

Csapda#2: Azok, akik már építkeztek korábban, látszólag könnyebb helyzetben vannak. De csak látszólag. Csak az utolsó 15-20 éven gyökeresen változott meg a házépítés gyakorlata. A régi rutinok automatikus alkalmazása néha több kárral jár, mint haszonnal.

Milyen kihívások várnak azokra, akik házépítésbe, házfelújításba fognak?

 • Tapasztalatlanság (Utólag már mindenki okos(abb) – de akkor már késő…)
 • Információbőség (Hatalmas választék anyagokban és műszaki megoldásokban – és mindenki azt hirdeti, hogy ő a legjobb…)
 • Pénzügyi források szűkössége (Ezért létkérdés, hogy (csak) olyan dolgokra költsünk, ami igazán fontos/megéri…)
 • Bonyolultság (Egy modern házban minden mindennel összefügg…)
 • Kóklerek/tisztességtelen szakemberek (Jó építési szakembereket nem könnyű találni…)
 • Kommunikációs nehézségek (Igényeinket meg kell tudni értetni, a javasolt megoldásokat pedig meg kell tudni érteni…)
 • Kockázatos döntések (Minden döntés hosszú távra szól és százezrekben mérhető a tétje…)
 • Állandó stressz (Kapkodás, sebtében hozott döntések, viták a mesterekkel és a családtagokkal)
A legtöbb európai országban egy jól felépített rendszer védi az építkezőket, és segíti őket a fenti nehézségek leküzdésében.
Idehaza az építkezők (sajnos) csak magukra számíthatnak.

Az építő közösséget azért hoztuk létre 2010-ben, hogy tudást és segítséget adjunk az építkezőknek ahhoz, hogy

 • átgondolt, megalapozott döntéseket tudjatok hozni, melyeket hosszú távon sem bántok meg
 • minél kevesebb pénzt dobjatok ki építkezés közben feleslegesen az ablakon
 • megtaláljátok a nektek legmegfelelőbb építési szakembereket – és hatékonyan tudjatok kommunikálni velük.

A FEKETE ÖVES ÉPÍTKEZŐ CSOMAGBA AZ ÉPÍTŐ
KÖZÖSSÉG TÍZ ÉVÉNEK ÖSSZES TAPASZTALATÁT BELEPAKOLTUK, MINDAZT, AMI EDDIG A LEGTÖBB SEGÍTSÉGET ADTA AZ ÉPÍTKEZŐKNEK!

Miből áll a fekete öves építkező csomag?

Első lépésként egy személyes konzultációból. (Vagy Budapesten személyesen, vagy Skype-on keresztül.)
A bő egy órás konzultáció célja, hogy már az építkezés legelejétől átlássátok, miről is szól ma egy házépítés, házfelújítás, melyek a leggyakoribb buktatók – és egyáltalán, hogyan kezdjetek neki a siker reményében.
Beszélgetőtársatok Bodnár György, aki korábban Magyarország sikeres építőanyag-gyártó cégeinél volt vezető, majd 2010-ben létrehozta Az építő közösséget és megírta az Építem a házam könyvsorozatot. Több mint 20 év szakmai tapasztalatát és saját építkezése tapasztalatait osztja meg veletek!

Egy építkezésre felkészülés talán legfontosabb eleme az Építem a házam könyvsorozat 1. kötete, melyet (ezt az olvasók mondták!) minden építkezőnek el kellene olvasnia.
Megtalálható benne összegyűjtve és rendszerezve, hogy mi mindent kellene átgondolni, eldönteni, elintézni és megtanulni az építkezés előkészítési szakaszában. 

Az Építem a házam következő kötetei már az építkezés megvalósulási folyamataiba nyújtanak betekintést. Az egyes munkafolyamatok alapjaival ismertetnek meg közérthető és olvasmányos stílusban, rengeteg képpel és szemléltető ábrával.
Ez a tudás elengedhetetlen ahhoz, hogy megfontolt döntéseket tudjatok hozni, és egyenrangú félként tudjatok tárgyalni az építési szakemberekkel.
A sorozat 2. kötete az alapozással, a falazással, a szigeteléssel és a homlokzatképzéssel ismertet meg titeket.

Az Építem a házam 3. kötete már a kivitelezés második fázisához nyújt segítséget, fő témái a nyílászárók, az árnyékolástechnika, a födémek és az aljzatok.
Nagyon fontos, hogy ezekkel a kérdésekkel már a tervezés időszakában foglalkozzatok, mert már ekkor komoly döntéseket kell hozni róluk – a könyvben leírtakat tehát már a háztervek készítésének időszakában fontos áttanulmányozni!

A könyvsorozat 4. része az építkezés befejező munkáihoz nyújt nélkülözhetetlen segítséget – melyek részben akár saját kivitelezésben is elvégezhetők.
Itt is fontos azonban, hogy a belső térelválasztással, a burkolással, a festéssel és a tapétázással kapcsolatos kérdések jelentős részét már a tervezési időszakban át kell(ene) gondolni!

Az Építem a házam könyvsorozat 5.2. kötete már a napjainkban egyre nagyobb jelentőségre szert tevő gépészet világába kalauzol el, azon belül is legújabb, és talán legizgalmasabb területekbe enged mélyebb bepillantást: a villamos fűtések, a hőszivattyúk, a légkondicionálók és a gépi szellőztető berendezések titkai tárulnak fel benne!

Az Építem a házam könyvsorozat mellett Az építő közösség másik egyedülálló szolgáltatása az építkezők számára a Tervcafé, mely a háztervek és a felújítási elképzelések optimalizálásának színhelye.
Olyan kötetlen estékre jöhettek el, ahol a legkülönbözőbb építési szakemberek (építészek, kivitelezők, gépészek, villamos szakemberek, szigetelési szakértők) mind azon dolgoznak, hogy készülő terveitek minél jobbak legyenek. Ezt a lehetőséget vétek kihagyni!
A Fekete öves építkező csomag keretében korlátlan számban ingyenesen vehetitek igénybe a Tervcafé szolgáltatásait!

Egy jó ház receptje:
Jó tervek + minőségi építőanyagok + ezek szakszerű beépítése.
Abban is igyekszünk segíteni nektek, hogy könnyebben megtaláljátok a nektek ideális építési szakembereket – akikkel mindez elérhető!

Az első gondolat megszületésétől kezdve a tervezésen és kivitelezésen át, egészen a bentlakásig segítünk nektek abban, hogy minél kevesebb idegeskedéssel, átgondolt döntéseket hozva, minél kevesebb ablakon kidobott pénzzel építhessétek fel álmaitok otthonát – akár már első építkezéseteknél is!

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!
4 különleges bónusz a könyv mellé, melyek mind abban segítenek, hogy könnyebben, sikeresebben, kevesebb ablakon kidobott pénzzel építkezzetek!

A Fekete öves építkező csomag mellé ajándékba adjuk az “Amit az energiatakarékos építésről, felújításról tudni kell” című dupla lemezes DVD-t! Ez egy pár évvel ezelőtti egész napos lakossági képzésünk teljes anyagát tartalmazza, s végig vesszük benne az összes olyan területet, amelyik egy energiatakarékos ház kialakításában kulcsszerephez jut.

A Fekete öves építkező csomag megvásárlásával jogot szereztek arra, hogy részt vegyetek Az építő közösség VIP Építkező Programjában.
Ennek keretében Magyarország vezető építőanyag-gyártó cégei nyújtanak személyre szabott segítséget nektek az építkezéshez.

A Fekete öves építkező csomag megvásárlásával Az építő közösség tagjává váltok. Rendszeres értesítést kaptok rendezvényeinkről, blogbejegyzéseinkből folyamatosan értesülhettek az építkezőket érintő legfrissebb támogatási lehetőségekről, jogszabály-változásokról – sok egyéb érdekesség mellett.
Ezen kívül tagjai lehettek az Építő közösség zárt Facebook-csoportjának, melyben más építkezőkkel cserélhettek véleményt és szakemberektől kérdezhettek.

A Fekete öves mester csomag mellé ajándékba adjuk azt a 200 oldalas e-könyvet, mely Az építő közösség első 6 évének valamennyi blogbejegyzését tartalmazza.
Rengeteg érdekes és hasznos információ és olvasnivaló, mely remekül egészíti ki az Építem a háza könyvekben leírtakat!

NE VEGYÉL ZSÁKBAMACSKÁT! OLVASS BELE!

 

Az Építem a házam 1. kötetébe (Az előkészítés) itt tudsz beleolvasni!

 

Az Építem a házam 2. kötetébe (Állnak a falak!) itt tudsz beleolvasni!

„Az Építem a házam kötetei letehetetlenül izgalmasak, többször is elolvastam őket. Én szakmám szerint hentes vagyok, ami nem is lehetne távolabb az építkezéstől, de még én is megértettem a leírtakat, és rengeteget tanultam. Mindenkinek ajánlom, hogy még időben forgassa ezeket a könyveket, hogy ne sírjon, hanem nevessen az építkezés után…”

Korcsok Csaba

„Teljes hozzáértés hiányában vásároltam meg az ’Építem a házam’ első és második kötetét. Rendkívül sokat segített a tájékozódásban, és teljesen laikusként is áttekinthető képet adott az építkezési folyamatok komplexitásáról és hozzásegített tervezett házam anyagainak kiválasztásához. De ami legfontosabb, rádöbbentett arra is, hogy mennyire fontos megfelelő szakemberek bevonása a tervezési, kivitelezési munkálatok során, valamint, hogy a kiviteli és statikai tervek megléte nélkül rendkívül kockázatos belefogni egy építkezésbe. A sok ábra, diagram, statisztikai adat az összehasonlításkor teljesen közérthető, nem zavaró, nem célja az egyetlen helyes választásra való rávezetés, mintegy kiskátéként igazítja el az embert a többféle helyes, optimális megoldás között. Rávilágít arra is, hogy nem mindig a legdrágább anyagok kombinációja a legjobb, valamint felkészíti a laikust a szakemberekkel való tárgyaláshoz. Sok sikert a további kötetekhez.” 

Katolai-Nagy Dávid

Felkészült Építkező Garancia

Nem kockáztatsz semmit!
Amennyiben úgy érzed, hogy az Építem a házam 1. kötete nem jelent számotokra akkora értéket, mint vártad, ha nem lettél tőle felkészültebb építkező, akkor csak küldd vissza nekünk, és mi kérdés nélkül visszatérítjük a vételárat!

Ha most arra gondolsz, hogy…

.… igen, de mi szükség van manapság külön könyvekre és más tudásanyagokra, amikor a neten minden információ megtalálható – ráadásul ingyen…

…akkor egyrészt igazat kell adnom neked. Az Interneten ma már tényleg minden információhoz hozzá lehet férni, de
– az iszonyatos mennyiségű információ feldolgozása rengeteg időbe telik. (Mi összeszedtük neked az összes fontos információt.)
– minimális alapfelkészültség nélkül szinte reménytelen vállalkozás rendet tenni a sokféle, egymásnak sokszor gyökeresen ellentmondó információ között. (Mi rendszereztük, logikus rendbe szedtük a tudnivalókat.)
– az Interneten hemzsegnek a félinformációk, sőt, néha a hamis állítások is. (A csomagban kapott tudás segítségével te is könnyebben eligazodsz majd közöttük!)

 … igen, de a nyomtatott könyvekben levő információk hamar elavulnak…

Az Építem a házam könyvekben elsősorban alapelveket osztunk meg – melyek igazak lesznek holnap is. Ezeknek az alapelveknek, alapösszefüggéseknek a birtokában már te magad is képes leszel egy-egy újdonság megítélésére. (Kicsit fellengzősen: nem halat adunk neked, hanem halászni szeretnénk megtanítani!)
Az aktualitásokat (melyek leginkább a támogatásokhoz, szabályozásokhoz kötődnek) Az építő közösség blogbejegyzéseiben próbálom naprakészen megosztani – immáron veletek is.

… igen, de a csomag nem olcsó…

…ez így igaz – de mihez képest?
Egy építkezés során szinte bármelyik döntés tétje százezres, esetleg milliós nagyságrendű. Pontosan ekkora egyetlen tipp, egyetlen információ értéke is, mellyel elkerülhető egy hibás döntés, vagy éppen egy még jobb választás lehetősége nyílik meg. A Fekete öves építkező csomagban sok-sok ilyen tipp és információ van!
Ha akár csak egyet is sikerrel használtok, már akkor is a csomag árának többszörösét kerestétek vissza! (És akkor arról még nem esett szó, hogy nem mellesleg egy jobb, értékállóbb, komfortosabb otthonhoz is tudtok jutni!)

… igen, de miért higgyek éppen ezeknek az embereknek?

Közel húsz éven keresztül dolgoztam vezető hazai építőanyag-gyártó cégek vezetőjeként, így volt szerencsém(?) látni azt, miért és hogyan csúszik félre a magyar építkezések kétségbeejtően nagy része.
Ezeket a tapasztalatokat ötvöztem saját építkezésem (szintén nem elhanyagolható mennyiségű…) tapasztalatával.
Szerzőtársam, Tóth Balázs építészmérnök, a szakma egyik legelismertebb előadója az építési konferenciákon – több évtizedes szakmai múlttal a háta mögött.
Végül, de nem utolsó sorban, Az építő közösség tíz év alatt már több ezer építkezőnek segített, az Építem a házam könyvsorozat már ötödik köteténél jár, az 1. kötet pedig már túl van a 3. kiadásán!

 

„Amikor az interneten rábukkantam a könyvre, a következő mondatot találtam: “Az Építem a házam című könyvsorozat „a házépítők-bibliája”, amilyen még nem létezett Magyarországon”
Ez a mondat számomra Magyarországon kicsit hiteltelen, és csak egy üres reklámszövegnek gondoltam. Aztán megnéztem a könyv árát is. Már épp bezárni készültem az oldalt, amikor átfutott rajtam: De mi van, ha mégis kapok olyan tippeket a könyvből, amivel jobbá, élhetőbbé, vagy gazdaságosabbá tehetem a majdan felépítendő házamat? Mi van, ha csak egy olyan apróságra felhívja a könyv a figyelmemet, amire egy laikus nem is gondol, de a valóságban sokkal nagyobb jelentősége van? Mi van, ha csak egy olyan hibát sikerül a könyv által kiküszöbölni, amibe egyébként belefutnék? Ebben az esetben az ára jelentéktelen!
Most, hogy elolvastam a könyvet, azt kell mondjam, hogy megérte! És azt is tudom, hogy még sokszor le fogom venni a polcról, hogy belelapozzak feleleveníteni néhány dolgot!
Kíváncsian várom a második kötet megjelenését!”

Szécsényi Krisztián

„Ezúton is szeretnék gratulálni a könyvhöz – egyszerűen fantasztikus. Kötelező háziolvasmány kellene legyen mindenkinek, akinek csak megfordul a fejében, hogy egyszer talán saját családi házat szeretne. Minden elismerésem, hogy nagyon sok olyan buktatót említ a könyvben, ami sok ember fejében meg sem fordul: csak egy-egy ilyenért is érdemes a könyvet elolvasni! (Sajnos néhányat a saját bőrömön tapasztaltam… Sok pénzt ért volna, ha ezt 10 évvel ezelőtt olvasom.)”

Forray Zsolt

Minden tudás és információ egy helyen, amire egy házépítésre készülő családnak szüksége lehet!

Rendeld meg most a Fekete öves építkező csomagot, hogy ne utólag kelljen bánkódnotok a feleslegesen elkövetett hibák miatt!
Rengeteg szolgáltatás – hihetetlenül kedvező áron!
Kattints a gombra!

Mi történik a megrendelést követően?

  • A csomag árát van bankkártyával tudod kifizetni, vagy banki átutalással.
   A bankkártyás fizetés az OTP Simple teljesen biztonságos külső felületén keresztül történik. 
   A sikeres tranzakciót követően egyből küldjük a számlát és a Blogkönyv elérhetőségét. 
   A könyveket és a DVD-ket a lehető leghamarabb futárral juttatjuk el hozzád.

    

  • Amennyiben az átutalásos fizetési módot választod, akkor a megrendelés beérkezését követően díjbekérőt küldünk, ennek kiegyenlítése után pedig futárral küldjük a könyveket és a DVD-t. (A futár egyeztetni fogja veled az időpontot.)
  • A pénz beérkezését követően azonnal küldjük elektronikusan az ajándék Blogkönyvet.
  • Az eddigi tapasztalatok alapján arra kérünk, hogy a személyes konzultáció ügyében te keress engem, amikor az esedékessé válik. (Bodnár György – 30-9820-797)
  • Ha bármilyen kérdésed, kérésed adódna, hívd bizalommal Szőke Rozáliát a 70/946-5825-ös telefonszámon, vagy írj nekem emailt a bodnargy@epitemahazam.hu címre!

     

  • Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) ide kattintva tudod elolvasni.