AZ ÖNÖK CÉGE KIMARAD AZ ÉPÍTÉSI TECHNOLÓGIÁKAT BEMUTATÓ EDDIGI LEGTELJESEBB MAGYARORSZÁGI ÖSSZEÁLLÍTÁSBÓL?

MIBŐL ÉPÜLHET MA EGY CSALÁDI HÁZ MAGYARORSZÁGON?

ELKÉSZÜLT AZ EDDIGI LEGTELJESEBB ÖSSZEFOGLALÓ INFORMÁCIÓS ANYAG ÉPÍTKEZŐK ÉS ÉPÍTÉSI SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

NE MARADJON KI BELŐLE!

PÓTNAP: 2024. JANUÁR 20.

Magyarország legnagyobb online építkezési konferenciája, az Építem az otthonom,  idén az egyik leggyakoribb építkezői dilemma megválaszolásához nyújt segítséget:
„Miből épüljön a házunk?”

Tapasztalatok azt mutatják, hogy nem csak az építkezők, de az építési szakemberek sincsenek tisztában azzal a megnövekedett választékkal, ami a hazai építési technológiák piacán ma már hozzáférhető.
A döntések nagy része rutinból születik, az információhiány és a félinformációk miatt sokszor nem születnek optimális döntések.

Ezért választottuk az idei Építem otthonom építkezési konferencián központi témájául a falazati technológiák áttekintését.
Szeptemberben egy két napos online seregszemle keretében mutatkoztak be a legjellegzetesebb építési technológiák, ezt megelőzően pedig egy élő kreditpontos szakmai konferencián tekintettük át azokat a szempontokat, melyeket egy ház falszerkezetének kiválasztásánál és tervezésénél figyelembe kellene venni.
Az élőben ingyenesen megtekinthető seregszemlére 775 építkező regisztrált.

A szakmai konferencia és a két napos seregszemle előadásaiból egy egyedülálló tudásanyag állt össze: ilyen, kimondottan erre a fontos témára fókuszáló információs csomag még nem készült idehaza!
Mind jövendő építkezők, mind építési szakemberek számára hiánypótló kiadvány!

Bár a szeptemberi bemutatókon 15 építési technológia bemutatkozásának adtunk helyet, de még így is voltak hiányzók – akiknek ott lett volna a helye.
Hogy a „Miből épüljön a házunk?” csomag még teljesebb legyen, hogy ne maradjon ki belőle a piac egyetlen meghatározó piaci szereplője sem,

      2024. január 20-án egy egész napos pótnapot tartunk,

ahol az Önök cége által képviselt építési technológia bemutatkozásának is helye lenne!

MIT NYER, HA RÉSZT VESZ AZ ONLINE BEMUTATÓN?

 

 • Cége és az Önök által képviselt technológia megjelenik a magyarországi építési technológiákról készült eddigi legteljesebb összefoglaló anyagban.
 • Cégük sokkal egyértelműbben összekapcsolható egy adott technológiával, mint egy egyszerű reklám révén. (Ez a pozicionálás főként „új” technológiák esetében lehet nagy előny!)
 • Megjelenése nem egy egyszerű reklám, hiszen a 30 perces prezentációban bőségesen van helye a személyességnek és a részletesebb érvelésnek.
 • Az elkészülő anyag nem csak a most építkezőknek szól, az éveken keresztül „alapmű” lesz az építkezésre készülőknek. (Erre Az építő közösség, mint közeg jelenti a garanciát.)
 • A lehető legjobb, leghatásosabb prezentáció elkészüléséhez segítséget is nyújtunk, felhasználva Az építő közösség immáron 13 éves tapasztalatát. (Az elkészült anyagot Önök is szabadon felhasználhatják!)

MIT KAP, HA TÁMOGATÓKÉNT RÉSZT VESZ A „MIBŐL ÉPÜLJÖN A HÁZUNK?” KONFERENCIÁN?

 • Egy 30 perces „kortesbeszédben” mutathatja be az Önök által képviselt technológiát és azt, hogy cégük miért hiteles képviselője annak.
 • A seregszemle pótnapjára meghívást kap a szeptemberi konferencia mind a 775 jelentkezője. (Ők a seregszemlét követő nap éjfélig ingyenesen megtekinthetik az előadásokat.)
 • Az előadás bekerül a „Miből épülhet a házunk?” csomagba, amely éveken keresztül hozzáférhető lesz Az építő közösség anyagai között.
 • Az előadás honlapján interakcióra is mód nyílik, mivel ott a későbbiekben is rátalálhatnak a cégükre és kérdéseket is feltehetnek Önöknek.
 • Megjelenési, reklámozási lehetőséget kapnak a konferencia kísérőkiadványában, amelyet a konferencia minden regisztráltjának eljuttatunk.
 • Egy adott technológiát maximum 3 gyártó/forgalmazó képviselhet, ami egyfajta exkluzivitást jelent.

MIVEL JÁR, HA EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNERKÉNT BENEVEZ A „MIBŐL ÉPÜLJÖN A HÁZUNK?” ONLINE KONFERENCIÁRA?

Cégük kattintható logója azonnal felkerül a konferencia összes anyagára.

Legkésőbb január 15-ig elkészítjük a 30 perces prezentációs videót.
Ez valójában egy online beszélgetés velem, melynek keretében bemutatásra kerül az Önök által összeállított Powerpoint(?)-prezentáció.
A felvételhez nem kell eljönni sehova, csak számítógépre, mikrofonra, kamerára és megbízható internet-kapcsolatra van szükség.
A felvétel időpontját rugalmasan tudjuk meghatározni.
Nem élő adásról van szó, ezért ha kell, mód van korrekcióra.
Mind a preuzentáció összeállításához, mind a felvételhez nagyon szívesen adok segítséget, tanácsokat. (A végleges videót én vágom össze, a kész anyagot Önök is megkapják szabad felhasználásra.)

A konferencia kísérőkiadványába egy 1 vagy 2 oldalas anyagot kérünk Önöktől.
Ez lehet kész pdf, de szívesen segítünk az Önöktől kapott anyag készre szerkesztésében is.
Hogy könnyebben el tudják képzelni, a kísérőkiadvány jelenlegi tartalmát itt tudják elérni! (Ez bővül majd az új partnerekkel.)

Az elkészült új anyagok január 20-án kerülnek nyilvánosságra egy egész napos online program keretében.
Az ennek kapcsán érkező kérdéseket, megkereséseket folyamatosan továbbítjuk Önöknek.

RÓLAM, RÓLUNK – AVAGY MIÉRT ÉRI MEG EGYÜTT DOLGOZNI VELÜNK?

Bodnár György vagyok, Az építő közösség alapítója, az Építem az otthonom konferenciák házigazdája, az Építem a házam könyvsorozat írója.
Bár magam annak idején (nem tegnap…) villamosmérnöknek tanultam, de életem nagy részét végül az építőanyag-iparban töltöttem.
Közel 12 éven keresztül voltam a Wienerberger kereskedelmi igazgatója (innen is különös fogékonyság a falszerkezetek iránt smile), majd másfél évig a Nikecell ügyvezető igazgatója.
A multi-világból kikerülve 2010-ben létrehoztam Az építő közösséget.

Az építő közösség 2010 óta segíti a házépítőket és házfelújítókat abban, hogy felkészültebben vágjanak bele az építkezésbe, megtalálják a nekik legmegfelelőbb építési szakembereket – és az építkezés közben minél kevesebb pénzt dobjanak ki feleslegesen az ablakon.

Az évek folyamán már több ezer építkezőnek adtunk segítséget és támogatást.
Az építő közösség jelenleg közel 9.500 fős élő hírlevél-listával rendelkezik, Youtube-csatornánkat közel 13.000-en követik, zárt Facebook-csoportunknak közel 3.500 tagja van.

Mind az Építem a házam könyvsorozat, mind a Tervcafék, mind az őszi Építem az otthonom online építkezési konferenciák egyedülállónak számítanak  Magyarországon.

Bővebb információért keressen bizalommal!
Bodnár György
bodnargy@epitemahazam.hu
06-30-9820-797